Kairul 's FotoPage

By: Kairul Nizam

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]
Monday, 31-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Makanan Berbuka.

pembuka selera.. ni kat kl convention center
ni lak makanan kat Cititel
ni kat hotel Midah
View all 5 photos...
kali ni aku nak tunjuk lak apa yg aku makan masa berpuasa tahun ni..campur2.. terkejut perut aku menerima makan sbb sehari dah rilex tetiba petang2 kena bekerja keras proses sistem pencernaan aku...


Sunday, 30-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Aktiviti di bulan puasa

ni zack ngan kak lin, tgh tunggu nak berbuka kat equatorial
Ni kat kl conventn center.
hilmi ngan aku.. di majlis berbuka puasa celcom n polis traffic
View all 11 photos...
Antara gambar2 yg merakamkan activiti aku bersama rakan2 di bulan puasa


Wednesday, 26-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Majlis Berbuka Puasa Bersama Anak Yatim

baju merah tu lin, dia yg sponsor berbuka ni
yg ni semua tumpang sekaki
Allah selamat kan kamu! Allah selamat kan kamu...
View all 12 photos...
Beberapa minggu lepas aku dijemput berbuka puasa bersama anak yatim.. satu dekat My Friends Station, ni kawan aku lin yg sponsor/anjurkan plus celebrate birthday dia and the other one dekat Modesto's Menara KL, ni Celcom yg anjurkan.
Bersama anak yatim ni buat aku rasa bertuah mempunyai keluarga yg lengkap dan bahagia.. terasa hiba lak bila lihat anak2 yatim ni.. seronok dia org dpt duit dan kelengkapan raya..
So pada semua hargai apa yg ada pada anda... Dlam bergembira jgn lupa pada mereka ni (anak2 yatim dan org kurang berkemampuan) semua
emm aku lupa lak nak amik gmabar anak2 yatim tu sebb leka melayan dia org..


Saturday, 22-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Lost World Of Tambun

kakak aku yg bayar masuk sini
ni adik aku.. pose depan entrance LWOT
abg ipar aku.. tak tau dia pose apa
View all 22 photos...
Family dayyy.. saja nak merasa gi tempat ni.. lain sket la dari sunway lagoon.. byk facilites yg tak ada lagi.. tapi kita org enjoyy urself kat sana.. panas terik tak peduli nii.


Friday, 21-Oct-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Bali Trip

Ketua rombongan cik lan yg duduk tu
hard rock cafe.. ni tempat beli baju.
Tugu Peringatan pengeboman
View all 12 photos...
Hujung bulan 6 lepas aku gi Bali ngan kekawan.. Terima kasih Air Asia sebb tambang murah dia ler aku dpt jalan2, kalau tak dok jer lah kat kl tu hehhe.. seronok jalan kat sana.. dan tak sangka lak ada pesta Kuta at that time.
Dok kat sana 6 hari woooo.. laa tu kan tapi tak pe byk temapt kita org jalan2


[<<  <  [1]  2  3  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net